blimedlem

Du som ännu inte är medlem i kamratföreningen - gå med så stödjer du oss i arbetet med att bevara minnet av KA 3, dess verksamhet, personal och materiel.

Medlemsavgiften är 100 kr och sätts in på bankgiro 718-4732. Glöm inte att skriva ditt namn adress och emailadress.

Som medlem i kamratföreningen kommer du under 2020 att inbjudas till

de aktiviteter som är planerade såsom:

- Kajpsoppsmiddag under våren. Tiden avgörs när den välsmakande kajpen är mogen att plocka.

- Årsmöte med nationaldagsfirande och museibesök i Tingstäde den 6 juni,

.

- Återträff med kamratföreningen. Det är i år 20 år sedan vårt regemente lades ner. I år firar också kamratföreningen 75-års jubileum.
   Båda dessa tilldragelser kommer att uppmärksammas vid träffen på Fårö den 28-30 augusti.

- Kamratföreningsträff för kustartilleriets kamratföreningar den 11-13 september i Göteborg där KA 4 kamratförening står för värdskapet.
   Mer info kommer under våren

- Ärtmiddag. 15 oktober..

- Lillejul för fd officerare. 4 december.

och inte minst, så får du den eminenta kamratföreningstidskriften som utkommer i slutet på december.

Vill du hjälpa till med arbetet vid marindelen (fd förbandsmuseet) som volontär är du mer än välkommen att höra av dig!

Vill du kontakta föreningen är adressen:

KA 3 kamratförening

c/o Weinebrandt