aktiviteter

Aktiviteter 2022

- Kajplunch i mitten/slutet på maj

- Årsmöte med nationaldagsfirande 6 juni vid Gotlands Försvarsmuseum.

- Kamratföreningsresa till Gbg 2-4 september. Deltagande subventioneras.

- Ärtmiddag torsdagen den 20 oktober

- Lillejul fredagen den 9 december

Vi kommer efterhand att uppdatera medlemmarna om vad som kommer att genomföras beroende på utvecklingen av covid-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Du som ännu inte är medlem i kamratföreningen - gå med så stödjer du oss i arbetet med att bevara minnet av KA 3, dess verksamhet, personal och materiel. Vi är över 300 medlemmar i föreningen och ser gärna att du som medlem i denna grupp gör slag i saken och kommer med i kamratföreningen.

Medlemsavgiften är 100 kr och sätts in på bankgiro 718-4732. Glöm inte att skriva ditt namn adress och emailadress.

Med ditt medlemskap i kamratföreningen får du fritt inträde till Gotlands försvarsmuseum, kan delta i föreningens aktiviteter och får kamratföreningstidskriften som utges i december.

Vill du hjälpa till med arbetet som volontär/värd vid Gotlands försvarsmuseums marindel är du mer än välkommen att höra av dig! Du behövs.

Vill du kontakta föreningen är adressen:

KA 3 kamratförening

c/o Weinebrandt